Header Image 0
FAQ

Suzuki met schade kopen? 

Suzuki is een Japanse autofabrikant en is al decennialang actief op de Nederlandse markt. Suzuki produceert voornamelijk compacte personenauto’s, denk aan de Swift, Baleno, Ignis en Celerio. De Jimny en Vitara zijn compacte SUV jeeps. Japanse automerken staan bekend om hun kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Toyota, Honda, Mazda, Nissan en Mitsubishi. Doordat deze merken bekend staan om hun degelijkheid zijn het ook gewilde schadeauto’s. Motorisch en technisch gezien gaan de auto’s zeer lang mee en ze behoeven relatief weinig onderhoud. Tegenwoordig werken diverse automerken met elkaar samen. Zo neemt Suzuki dieselmotoren af van bijvoorbeeld Fiat.

Op zoek naar een Suzuki met schade?

Bekijk onderstaand ons aanbod aan Suzuki schadeauto’s. Wij ontvangen regelmatig aanvoer van nieuwe Suzuki’s schadewagens. Deze auto’s worden ingekocht bij lease- en verzekeringsmaatschappijen maar ook bij autobedrijven. Lunenburg Auto’s B.V. is al meer dan 30 jaar actief in de schadeauto branche. Wij zijn lid van de VSV, VBV en zijn een RDW erkend autobedrijf.

Populaire Suzuki modellen

Modellen waar veel vraag naar is zijn de Swift, Alto en Vitara, Celerio en Ignis. Maar ook de Wagon R, Baleno, S-Cross en Jimny. Staat het gewenste model er nu niet bij? Onze website wordt dagelijks aangevuld met nieuwe auto’s. Dus houd onze website in de gaten. Vragen over een van onderstaande Suzuki’s? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel: 073 – 503 36 94 of mail naar info@lunenburgautos.nl.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website