Header Image 0
FAQ

Mini met schade Kopen?

Mini Cooper of Mini Countryman met schade kopen? Onderstaand een overzicht van de Mini schadeauto’s die wij momenteel op voorraad hebben. De schade aan de auto’s kan variëren van zware schade tot krassen en kleine deuken.

Wij zijn al meer dan 30 jaar een begrip in de schadeauto branche. We zijn lid van de VSV en RDW erkend. Staat er momenteel geen geschikte Mini voor u bij? Wij ontvangen dagelijks nieuwe schadewagens, dus houdt onze site in de gaten. Of bezoek ons in Berlicum (bij Den Bosch), de koffie staat klaar. Vragen? Bel: 073 – 503 36 94 of gebruik ons contactformulier.
 

Welke Mini’s zijn het populairst?

De Mini is een razend populaire auto. Voorheen was het een Engels auto maar nu al weer enkele jaren in het bezit van BMW. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar en er is voor ieder wat wils. Er is een Mini 3-deurs en een 5-deurs. Voor de zonliefhebbers is er een cabrio-uitvoering. En wil je met heel het gezin op pad of een weekend weg met vrienden/vriendinnen dan kies je voor de Countryman of Clubman. Ook Mini kon overigens niet achterblijven… zo is er inmiddels ook een Mini Electric verkrijgbaar. Niet alleen de nieuwe Mini’s zijn in trek maar ook de Mini’s met de schade. Mini’s zijn bij aanschaf pittig geprijsd. Maar een Mini met schade opknappen kan veel schelen in de prijs.

Waarom een Mini bij Lunenburg Auto’s kopen?

Wij zijn een familiebedrijf in Berlicum (Noord-Brabant) en staan al meer dan 30 jaar bekend als de expert op het gebied van de verkoop en inkoop van schadeauto’ en en jonge occasions. Wij zijn lid van de VSV (Vereniging SchadeVoertuighandel), VBV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) en we zijn RDW erkend. Tevens hebben wij jarenlange ervaring in de export van schadeauto's en helpen je hier graag bij. Kortom, Lunenburg Auto’s B.V. is een vertrouwd adres voor het kopen van een Mini schadeauto.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website