Header Image 0
FAQ

Kia schadeauto kopen?

Onderstaand een actueel overzicht van onze Kia schadeauto’s. Op zoek naar een Kia C’eed, Rio, Sportage, Venga, Sorrento, Soul, Carens of Picanto? Wij ontvangen dagelijks nieuwe aanvoer van Kia’s met schade. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in schadewagen branche. En kopen deze auto’s onder andere in bij leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen. De schade aan onderstaande Kia’s varieert van motorschade, hagelschade, zware schade tot krassen en kleine deuken. Klik een auto aan en u ziet direct meerdere foto’s en een omschrijving van de schade. Heeft u nog een vraag over een van onderstaande auto’s? Bel: 073 – 503 36 94 of vul het contactformulier in.

Kia met schade kopen

Kia is een automerk uit Zuid Korea. Het bedrijf is in 1944 gestart met de productie van fietsen en motorfietsen. Pas in de jaren 70 is het bedrijf gestart met de productie van personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf is, na een faillissement, in 1997 overgenomen door Hyundai. Het duurt altijd even voordat nieuwe automerken (denk aan Toyota decennia geleden) uit Azië worden geaccepteerd in Europa.

Populaire modellen zoals Picanto, Cee’d, Carens en Sorento

Maar inmiddels zie je Kia volop in het straatbeeld en bereikte het in 2005 een top 10 positie in Nederland op het gebied van meest verkocht automerken. Populaire modellen van Kia zijn de cee’d en de Picanto. Maar ook de Carens, Sorento en de Rio rijden er volop rond in Nederland. En wanneer er meer auto’s van een bepaald merk rondrijden zullen er ook meer schadeauto’s beschikbaar komen. Bekijk hier ons volledig assortiment aan schadewagens.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website