Header Image 0
FAQ

Kapotte auto kopen?

Wij verkopen en kopen kapotte auto’s. Hieronder vallen auto’s die optische of technische schade hebben. Deze schade kan zijn veroorzaakt tijdens een ongeluk of door slecht onderhoud. Maar ook door het raken van een paaltje tijdens het achteruit rijden of tijdens een fikse hagelbui waardoor er deuken in het dak ontstaan.

Is de kapotte auto te repareren?

Bij blikschade (optische schade) is de auto vaak goed te repareren. Ook technische schade is vaak goed te herstellen. De kapotte auto’s die wij inkopen komen dikwijls van lease- en verzekeringsmaatschappijen. Maar we kopen ook auto’s van particulieren en autobedrijven.

170 jonge kapotte auto’s op voorraad

Weet je nog niet precies welk merk of model auto je wilt kopen? Wij hebben 170 jonge schadeauto’s in Berlicum staan. Van Europese automerken zoals Mercedes, BMW, Audi, Renault en Volco tot internationale merken zoals Toyota, Hyundai, Suzuki en Mazda. De schade varieert per auto. Je bent van harte welkom om te komen kijken, de koffie staat klaar. Wij hebben ook diverse occasions staan. Of bekijk eerst onze voorraad online.

Over Lunenburg Auto’s B.V.

Lunenburg Auto’s is een familiebedrijf in Berlicum (Brabant). Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een bekende naam en een betrouwbaar adres in de schadeauto branche. Wij zijn eerstelijns opkoper van schadeauto’s bij verzekerings- en leasemaatschappijen. Tevens zijn we VSV lid en RDW erkend.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website