Header Image 0
FAQ

Hyundai Nexo met schade kopen?

Waterstofauto Hyunday Nexo met schade verkocht Lunenburg Auto’s verkocht in augustus haar eerste waterstofauto met schade, namelijk de Hyundai Nexo. Waterstofauto’s worden gezien als dé auto’s van de toekomst. De Nexo is de allernieuwste waterstof auto van Hyundai. Deze SUV met brandstofcel is elektrisch aangedreven en is emissievrij. Er komt dus geen CO2 vrij. Volgens WLTP kan deze auto 665 km rijden op een volle waterstof tank. Hyundai begon 6 jaar geleden als eerste autofabrikant de serieproductie van waterstofauto’s (Hyundai ix35 Fuel Cell).

Waarom een Nexo?

Luchtzuiverend

De Nexo is niet zo maar een waterstofauto. Want naast dat ie geen uitstoot kent… zuivert de Nexo ook nog eens de lucht. Hij zorgt voor minder fijnstofvervuiling. Want de lucht die binnenkomt moet worden gezuiverd voor een goede werking van de brandstofcel. De luchtfilters zorgen dat 99,9% van de deeltjes worden gezuiverd. De gezuiverde lucht die niet benodigd is voor de brandstofcel, verlaat de auto schoner dan ervoor. En ook handig: het touchscreen op het dashboard geeft de hoeveelheid luchtzuivering en CO2-reductie weer.

Starten bij extreme kou

Een steentje bijdragen aan het milieu door het kopen van een Nexo, dat klinkt aantrekkelijk. Maar wanneer je een auto koopt wil je niet inleveren qua comfort en gemak. Waterstofauto’s stonden echter negatief bekend omdat ze niet altijd goed starten bij extreme kou. Bij Hyundai hebben ze er hard aangewerkt om dit wel mogelijk te maken. De Nexo start ook bij temperaturen van -30 Celsius.

Lage bijtelling

Wil je rekening houden met het milieu maar ook met je portemonnee? Wanneer je deze auto zakelijk rijdt betaal je slechts 4% bijtelling.

Ook een waterstofauto met schade kopen?

Ook op zoek naar een Nexo met schade? Houd onze pagina met Hyundai schadeauto aanbod in de gaten. Of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website