Header Image 0
FAQ

Ford schadeauto kopen?

Op zoek naar een Ford Fiesta, Mondeo, Kuga, Puma, Focus of Ka met schade? Onderstaand een compleet overzicht van onze Ford schadeauto’s. De schade aan de auto’s varieert van motorschade, hagelschade, zware schade tot krassen en kleine deuken. Ook hebben wij regelmatig Ford bedrijfswagens met schade op voorraad. Zoals de Ford Transit, Ranger en de Ford F150. Staat er momenteel geen geschikte Ford voor je bij? Wij ontvangen continue nieuwe schadeauto’s, dus houdt onze website in de gaten. Een vraag over een van onderstaande schadewagens? Bel: 073 – 503 36 94 of gebruik ons contactformulier.

Een Ford met schade kopen?

Lunenburg Auto’s is een familiebedrijf uit Berlicum met meer dan 30 jaar ervaring in de inkoop en verkoop van schadeauto’s en occasions. Wij zijn lid van de VSV, VBV en zijn RDW erkend. Wij kopen, als eerstelijns geselecteerde inkoper, dagelijks schadewagens in. Dit doen wij in opdracht van bekende verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en expertisebureaus.

Wij kopen ook Ford personen- en bedrijfswagens met schade in. Denk aan kleine modellen als de Fiesta en de Focus. En SUV’s als de Ford Kuga en de Puma. Ook de verschillende uitvoeringen van de Ford Transit: Connect, Courier, Custom en Ranger (pickup). En af en toe een uitzonderlijk model zoals de Ford F150 Raptor.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website