Header Image 0
FAQ

Beschadigde auto kopen?

Een auto met beschadiging kopen? Lunenburg Auto’s B.V. is een vertrouwd adres voor het kopen en verkopen van beschadigde auto’s. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van schadewagens. Hier vind je een overzicht van de actuele voorraad met personenwagens, busjes, bestelwagens, motoren, caravans en campers met schade.

Waarom een beschadigde auto kopen?


Wij kopen en verkopen dagelijks auto’s met schade. De prijs van een auto met schade ligt uiteraard stukken lager dan die van een auto zonder schade. Maar ook wanneer je onderdelen en reparatie uren meetelt zal de kostprijs van een opgeknapte schadeauto lager liggen dan die van een onbeschadigde auto. Dat komt omdat niet iedereen een beschadigde auto kan opknappen. In Nederland en België zijn diverse autoschade herstelbedrijven die schadeauto’s herstellen. Maar ook de particuliere hobbyist kan een schadewagen uiteraard zelf opknappen.

VSV, RDW en VBV


Lunenburg Auto’s B.V. is lid van de VSV, VBV en we zijn een RDW-erkend autobedrijf.

Koop je een auto bij Lunenburg Auto’s dan informeren we je zoveel mogelijk over de schade. Wij staan bekend om onze transparantie, dat is misschien de reden waarom veel van onze klanten al jaren- of zelfs al decennialang bij ons schadeauto’s inkopen. Geïnteresseerd in auto en wil je deze eerst uitvoeriger bekijken? Maak dan gratis gebruik van onze brug in onze werkplaats. Wij kopen onze auto’s rechtstreeks in bij leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen en garages maar ook van particulieren.

Bekijk onze voorraad met beschadigde auto’s in Berlicum (vlakbij Den Bosch).

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website