Header Image 0
FAQ

Auto met schade verkopen?

Wij kopen auto’s met schade

Lunenburg Auto’s B.V. is een familiebedrijf uit Berlicum en is al meer dan 30 jaar actief in de schadeauto branche. Wij kopen dagelijks schadeauto’s in bij leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, autobedrijven en garages.

Inkoop van auto’s met schade ook van particulieren

Tevens kopen wij ook auto’s in, met en zonder schade, in van particulieren. Wil jij je (schade)auto verkopen zonder onbekenden aan de voordeur? Geen zin in afspraken die niet worden nagekomen?

Bel dan Lunenburg Auto’s, dan ontvang je direct een bod op jouw wagen. En indien akkoord maken we meteen een afspraak voor het vrijwaren en (indien nodig) ophalen van je auto.

Beste prijs voor het verkopen van je schadeauto

Is je auto total loss verklaard door de verzekeraar? Of kost het repareren van de schade aan je auto meer dan ie waard is? Dan kunnen wij, als ervaren opkoper van schadeauto’s, je uit de brand helpen. Lunenburg Auto’s koopt dagelijks schadewagens in. Doordat wij al jaren in het vak zitten kunnen wij snel de waarde van een auto met schade inschatten. Hierdoor bieden wij vaak de beste prijs.

Ook opkoper voor bedrijfswagens, motoren, campers en caravans met schade

Naast personenauto’s, kopen wij ook bedrijfswagens, caravans, campers en motoren met schade in. Als opkoper van schadevoertuigen beschikken we uiteraard over een eigen autoambulance (t.b.v. autotransport) en we halen hiermee dagelijks voertuigen met schade op door heel Nederland. Sommige worden doorverkocht om opgeknapt te worden en andere voertuigen met zeer zware schade worden dikwijls gekocht door bedrijven die de bruikbare onderdelen demonteren en verkopen of hergebruiken.

Onze werkwijze

Als u uw schadewagen verkoopt aan Lunenburg Auto’s B.V. zorgen wij uiteraard voor het RDW vrijwaringsbewijs. Hierdoor hoeft u geen wegenbelasting meer te betalen voor uw wagen.

Is de APK van uw auto verlopen of kan uw auto niet meer rijden? Dan kunnen wij deze ophalen met onze autoambulance.

Wat is uw schadeauto waard?

Meer weten over het verkopen van uw schadewagen of weten hoeveel uw schadeauto oplevert? Neem contact met ons op.

Bel: 073 – 503 36 94 of neem contact op via het contactformulier.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website